Esittelemme ylpeänä Jäämarin artesaanijäätelön

.

Tuotteen joka on aitoudellaan hurmannut Petterin & Petterin ja uskomme sen tuovan myös nautintoa ja terveyttä sinulle. Kookosmaito- ja pähkinämaitopohjaiset, aidoista marjoista, pähkinöistä ja hedelmistä valmistetut jäätelöt ovat hurmaavan makuisia, mutta myös mahtava tapa tuoda terveellistä ravintoa sinulle ja läheisillesi tuoreena.

 

Miksi meistä tuorejäätelö on niin upea asia?

 

Tuorejäätelössä jäätelön marjat ovat kuumentamattomia aitoja marjoja. Jäätelössämme ei käytetä kuumennettua marjapyreetä tai valmistuotteita. Jäätelöt tehdään aidoista tuoreista marjoista tai luonnollisen kausivaihtelun vuoksi osan vuotta pakastetuista marjoista. Kuitenkin aina aidoista marjoista! Näissä jäätelöissä on tallella kaikki marjan hyvät ominaisuudet, jotka kuumentamalla katoaisivat.

 

Tuorejäätelön pähkinämaito on valmistettu pähkinöitä 'blendaamalla' joista syntyvä pähkinätahna käytetään jäätelön valmistamiseen. Tällöin pähkinöiden kaikki vitamiinit, entsyymit ja muut ravintoaineet ovat tallella. Pähkinät ovat erittäin hyvä terveellisten rasvojen lähde, sekä luonnollinen proteiinin lähde.

 

Jäämarin jäätelöt ovat makeutettu terveellisesti agavesiirapilla tai ruskealla ruokosokerilla, makeutta tasapainottava sitruunamehu puristetaan aidosta sitruunasta. Tämä kaikki yhdistettynä kookos- ja pähkinämaidon pehmeyteen antaa artesaanijäätelölle kermaisen kuohkean koostumuksen.

Kaikki tämä luonnollisesti ilman lisäaineita.

 

Ystävällisin terveisin

Petteri & Petteri True Foods

Tsekkaa meidän instagram #jaamari_tuorejaatelo